• +36-20/966-8717
  • +36-20/966-8717
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Jobs4hotel | Pályázható vendéglátós pozíciók Ausztriába csak nyelvtudással
  • Jobs4hotel | Pályázható vendéglátós pozíciók Ausztriába csak nyelvtudással
  • Jobs4hotel | Pályázható vendéglátós pozíciók Ausztriába csak nyelvtudással

Szakács

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása,  valamint a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése. Az ételeknek, a követelményeknek megfelelő minőségi  színvonalon történő tálalása a fogyasztók és a vendégek számára.

A pozíciót tekintve szinte ugyanaz mint itthon. Lehet svédasztalos, menüs és étlapról való rendelés. Kiugró különbség csak a gasztronómiában van. 

Meglévő készletek, készételek felmérése, nyersanyagok megrendelése A megrendelendő áruk listájának összeállítása, az igénylések kiadása A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése) Ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalása Segédszemélyzet munkájának irányítása, összehangolása Rendszeresen ellenőrzi a feldolgozásra kerülő nyersanyagok mennyiségét és minőségét, a technológiai folyamatokat Elvégzi az elkészült ételek minőségi és mennyiségi ellenőrzését Az új ételek bevezetéséhez próbafőzéseket kezdeményez. Figyelemmel kíséri az üzem felszereltségének állapotát, jelzi a felettesének a karbantartás, javítás szükségességét. Gondoskodik a hulladéknak az élelmezési üzem területéről való mielőbbi eltávolításáról.   Miért felelős?   Felelős az étel időben történő elkészítéséért, minőségéért, a tálalás és a szállítás idejének betartásáért. Felelős az ételminta szabályos eltevéséért és megőrzéséért. Felelős a munkahelyi rend és fegyelem követelményeinek betartásáért Felelős higiénés és munkavédelmi előírások betartásáért.

Munkaidő kötődik az előkészületekhez délelőtt, az ebédhez, esetleg süteményes délutánhoz, valamint a vacsorához. Felelőssége a rendelések időszerű leadása, heti beosztás szervezése, különleges alkalmakra való felkészülés. Konkrétan non-stoppos munkakör ez, de ez a fizetésben tükröződik, ami nem ritka, hogy nettó 1700 – 2500 EUR!  Természetesen jár hozzá az egyéb juttatás is.

Mivel hiányszakma, és ha kölcsönösen szimpatikus volt a szezon mindkét fél részéről, előszeretettel hívják vissza a következő szezonra.   Étlap, menü, napi ajánlat összeállítása.

Állásra jelentkezés - jobs4hotel

Jelentkezzen hozzánk és találjon állást a megbízási díj megfizetése után akár 24 órával!
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Érvénytelen bevitel
Invalid Input
Milyen pozícióra szeretne jelentkezni?
Milyen pozícióra szeretne jelentkezni?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input